Τετάρτη, Απριλίου 26, 2006

Η Αννούλα, Ο Jean-Paul και ο Remy

"... εγώ απο μικρή ακολουθούσα τον Gautier ως fashion icon... "
Ενώ η Αννούλα μας προσφέρει δροσιστική ... βυσσινάδα, αδυνατώντας να αποφασίσει τι είναι αυτό που διεκδικεί ( 1.μικρή βοήθεια απο το κοινό: το πρώτο έπαθλο 2.την κουρτίνα: τη χαμένη της νιότη 3. το κουτί: μια ανακουφιστική επιβεβαίωση ότι όταν κουραστεί να επιπλέει και αφεθεί δεν θα βουλιάξει μόνη), λίγο πιο μακριά, κάποιος τη συναγωνίζεται στον παλιμπαιδισμό. Ο μικρός διοπτροφόρος Ramy. Το βρίσκει ιδιαίτερα δύσκολο να αποδεσμευτεί απο τον εγωκεντρισμό του αλλά και απο τα στρατιωτάκια του. Όπου πάει, ότι κάνει, τα θέλει μαζί του. Είναι αυτή η ανασφάλεια του, βλέπετε. Ναί, ουσιαστικά αυτός οδηγεί το πετρελαιοκίνητο όχημα της εξουσίας. Ο George ήταν εύκολος αντίπαλος - απλώς του έδωσε μερικούς τίτλους, του υποσχέθηκε σαν καλός παπάς ότι όλες του οι αμαρτίες θα συγχωρεθούν έαν έχει πίστη και τον άφησε να παίζει με τα αλογάκια του στο ράντσο του στο Τέξας. Και αυτός πήρε τα ηνία, έκανε μερικούς πολέμους, κατέστρεψε μερικές χώρες, έβαλε τις εταιρείες του να τις ξαναφτιάξουν και φτού και απο την αρχή. Ο Remy παίζει πολύ jenga βλέπετε και θέλει τα πάντα να υπακούουν στον δικό του προσωπικό νόμο της κατάρρευσης και καταστροφής. Φυσικά, τίποτα δεν τον αγγίζει. Όχι, κερδίζει σ' όλα τα παιχνίδια. Οι φίλοι του αποφεύγουν να παίζουν μαζί του monopoli γιατί δεν αφήνει τίποτα στους άλλους. Να, τις προάλλες η φαρμακευτική του εταιρεία είχε το εμβόλιο για 'κείνη την αρρώστια και τους ζητούσε εξωφρενικά ποσά για να τους το δώσει - ο Remy βαριόταν την monopoli και έβαλε και λίγη δόση και απο το "παίξε τον γιατρό", έτσι για αλλαγή. Όλοι του τα 'δωσαν εκτός από έναν φίλο του που έπεσε κατα λάθος πάνω στην καραμπίνα του και τραυματίστηκε. Ο Remy έβαλε τα κλάματα και δεν πήγε στο δικαστήριο. Δεν του αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις και συνεχώς να εξηγεί. Πούλησε τις μετοχές του και έβγαλε τόσα λεφτά που τίναξε την μπάνκα στον αέρα. Τώρα έχει βρεί ένα άλλο παιχνίδι. Του αρέσει να βάζει τελεσίγραφα. Να, σε λίγες ώρες λήγει αυτό που έχει βάλει η χώρα του στο Ιράν. Μάλλον θα αφήσει τα στρατιωτάκια του για λίγο και θα ασχοληθεί με τα αεροπλανάκια. Για να δούμε πόσους στόχους θα πετύχει.
Η φίλη του η Conty λέει ότι έχουν εκβιάσει αρκετές χώρες οπότε θα έχουν βοήθεια. Καλό αυτό γιατί τώρα τελευταία δεν τον συμπαθούν και πολλοί. Τον κατηγορούν ότι δεν χειρίστηκε καλά τα προηγούμενα παιχνίδια εισβολής καθώς ξοδέψαν πολλά χρήματα, σκοτώθηκαν πολλά δικά τους στρατιωτάκια και τώρα δεν θέλουν να παίξουν άλλοι με την ομάδα τους. Ο Remy δεν καταλαβαίνει. Οι δικές του οι ΄τσέπες είναι γεμάτες, οι συγγενείς του είναι ευτυχισμένοι και αυτός δεν χορταίνει να παίζει κυνηγητό. Ο George νιώθει παραγκωνισμένος και λέει οτι τον νοιάζει η δημοτικότητά του. Μα τι λέξη είναι αυτή! Ποτέ του δεν την έχει χρησιμοποιήσει.
Αρκετά έγραψε στο ημερολόγιό του. Μάλλον θα πάει να κάνει ένα αρωματικό μπάνιο. Θα κοιτάξει τι λέει το ζώ(ο) διο του για αύριο και ίσως δεί ξανά Star Wars. Πάντα του άρεσε ο Darth Vader. Λίγο του τα χάλαγε εκεί με την στιγμή αδυναμίας του αλλά δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες. Εξάλλου μόνο την αρχή θα δεί. Ως συνήθως δεν θα καθίσει να δεί τη συνέ(π)χεια.
amy