Σάββατο, Μαΐου 27, 2006

Έρωτες Γυναικών

Ήταν τρεις φίλες: η Μίνα, η Λίνα και η Τίνα. Ήταν πολύ δεμένες και είχαν ορκιστεί να μείνουν για πάντα φίλες. Οι κοπέλες της σύντομης ιστορίας μας γνωρίσανε τρεις φίλους: Το Μάκη, το Λάκη και τον Τάκη. Ήταν και αυτοί πολύ καλοί φίλοι, αλλά δεν είχαν ορκιστεί τίποτα γιατί το έβρισκαν γυναικουλίστικο. Μετά από λίγες μέρες που όλοι αυτοί έκαναν παρέα, τα πράγματα εξελίχτηκαν ως εξής:
Η Μίνα δάγκωσε τη λαμαρίνα για τον Τάκη. Η Λίνα ένιωθε μια βαθιά έλξη για το Μάκη. Η Τίνα έκοβε τις φλέβες της για το Λάκη.

Παρακαλώ προσέξτε τη ροή της επιθυμίας από την πλευρά των γυναικών:
Μίνα--------------------> Τάκης
Λίνα --------------------> Μάκης
Τίνα -------------------->Λάκης

Από τη μεριά των αγοριών τώρα, του Τάκη του άρεσε πολύ η Μίνα. Του Λάκη του γυάλισε η Λίνα (του άρεσε και αυτή η παρήχηση του Λ που έκαναν τα ονόματά τους). Ο Μάκης γούσταρε την Τίνα.

Παρακαλώ προσέξτε τις από εδώ αντιστοιχίες:
Τάκης ------------------->Μίνα
Λάκης ------------------->Λίνα
Μάκης ------------------->Τίνα

Η Μίνα που δάγκωσε τη λαμαρίνα για τον Τάκη, τα έριξε στο Μάκη για να κάνει τον Τάκη να ζηλέψει. Δεν υπήρχε κανένας προφανής λόγος για να το κάνει αυτό αφού και του Τάκη του άρεσε πολύ. Ο Μάκης παρόλο που γούσταρε την Τίνα δεν είχε κανένα πρόβλημα που του την έπεσε η Μίνα. Η Λίνα που ένιωθε μια βαθιά έλξη για το Μάκη, βλέποντας τη φίλη της τη Μίνα να του τα ρίχνει, άρχισε να κολλάει στον Τάκη για να την εκδικηθεί. Έτσι μείνανε ο Λάκης και Τίνα. Η Τίνα όπως ξέρουμε έκοβε τις φλέβες της για το Λάκη αλλά ο Λάκης ήταν κολλημένος με τη Λίνα, έτσι έριξε μια ξεγυρισμένη χυλόπιτα στη Τίνα και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βρει το δρόμο προς την καρδιά της Λίνας παρόλο που αυτή κόλλαγε στον Τάκη και ένιωθε μια βαθιά έλξη για το Μάκη. Η Τίνα δε μπόρεσε να αντέξει το βάρος της απόρριψης από το Λάκη και έκοψε πραγματικά τις φλέβες της. Ο Μάκης πήδηξε τη Μίνα, ο Τάκης το έμαθε και με το Γιαπωνέζικο σπαθί του έκοψε το κεφάλι του Μάκη. Η Λίνα που αν και ήταν με τον Τάκη, στην πραγματικότητα ένιωθε μια βαθιά έλξη για το Μάκη, έριξε υδράργυρο στο αυτί του Τάκη την ώρα που κοιμότανε. Ο Λάκης που μέσα σε αυτό το χαμό ανακάλυψε πως είναι Gay και γούσταρε τον Τάκη, έφερε ένα αμόνι στο κεφάλι της Λίνας και έφυγε για τη Μύκονο.
Η Μίνα την έκανε με τον κηπουρό που από την αρχή ήταν ερωτευμένη μαζί του.


Μόνγκο

3 Comments:

Blogger Amelie said...

mperdeftika! katse na to ksanadiavaso!

8:19 μ.μ.

 
Blogger RaZzMaTaZz said...

Υδράργυρος στο αυτί? Μμμ, όταν το κρανίο του Τάκη αρχίζει και ουρλιάζει, στείλτε το μου αν δε σας κάνει κόπο. Πάντα ήθελα ένα στοιχειωμένο κρανίο για το σαλόνι μου :)

8:35 μ.μ.

 
Blogger Fading shadows of a memory beloved. said...

egw ithela ena kranio gia na bazw gluka mesa. Poly prin to dw kai sta friends. Pantws tetoies istories sumbainoun dustuxws kathimerina. :( Kai gia osous tis parakolouthoun prokaloun mia akatapausti anagki gia depon, vlaeriana kai alcool.

4:06 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home