Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2006

never let me down

Η βόλτα με τον καλύτερο μου φίλο δεν χαρακτηρίζεται απο περιστροφές - μάλλον μια στροφή είναι γύρω από τον εαυτό μας - μια αναστροφή που δεν γνωρίζει απαγορευτικά. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο χωρίς ένα συγκεκριμένο προορισμό, προσπαθώντας απλώς (μάταια) να αποφύγουμε τις απολογίες και τις δικαιολογίες.
Η βόλτα με τον καλύτερο μου φίλο δεν είναι ασφαλής - πότε δεν γνωρίζω πως θα καταλήξει - πόσες αλήθειες θα έχει αφήσει απ' έξω. Δεν ξέρω ποιές αλήθειες θα προτιμήσουμε να να ομολογήσουμε μόνο στους εαυτούς μας. Δεν γνωρίζω εαν μοιραζόμαστε καν τις ίδιες αλήθειες. Ξέρω όμως ότι όσους γύρους και να κάνουμε, όσο κίνηση και να 'χει, όσο και εαν όλοι έχουν επιλέξει να μείνουν σπίτια τους για απόψε, εμείς θα βρούμε θέση να αράξουμε τις ελπίδες μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Ίσως γιατί έχουμε συμφωνήσει οι βόλτες μας να μήν έχουν άξονα περιστροφής μία, κουραστικά μονόσημη, αλήθεια.
Η βόλτα με τον καλύτερο μου φίλο δεν έχει ώρα, συχνότητα και άλλου είδους μόνιμα χαρακτηριστικά. Δεν ορίζεται, ούτε προσδιορίζεται. Ίσως γιατι πέρα απο τις επαναλήψεις, τις εμμονές, τις μελωδίες δεν έχει ποτέ περιττά λόγια, άχρηστους κανόνες, ανόητους συμβιβασμόύς.
Η βόλτα με τον καλύτερο μου φίλο δεν χαρακτηρίζεται απο το φύλο ούτε απο ηλίθιες συμβάσεις. Ξέρω που θα με ταξίδευσει ... εκεί που θέλω. Ξέρω ότι δεν θα με απογοητεύσει.

words are very unnecessary/ they can only do harm

amy

4 Comments:

Blogger RaZzMaTaZz said...

Yup, η μέρα θέλει Depeche σήμερα, από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί (a party-like state) με σηκωμένα χέρια και μπλουζάκια στον αέρα.
Μου άρεσε πολύ πάντως, κι όχι μόνο σε συσχέτιση με το τραγούδι. Έχεις πιάσει κάτι φράσεις που χτυπάνε κατευθείαν το στόχο.

12:59 μ.μ.

 
Blogger RaZzMaTaZz said...

btw σας έβαλα και λίνκι στο blog μου, hope that's ok with u :)

2:34 μ.μ.

 
Anonymous amy said...

That's perfectly allright, thank U - as for us - 4 me anyway - well I guess u v figured out that reading sb doesn't necessarily imply commentin'them and so forth.
P.S It's more fun readin' u without tellin u - i hope u agree

7:49 μ.μ.

 
Blogger RaZzMaTaZz said...

Being a natural lurker-kind-of-reader most of the times, I cannot but agree.
Yup yup! :)

3:41 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home